Subiect: Interviuri si Video Mier Iun 02, 2010 12:45 am
Video si Interviuri cu si despre Jackson Rathbone.
dulcejulia TwiAdmin
Subiect: Re: Interviuri si Video Mier Iun 02, 2010 8:05 pm
Axelu. Human
Mesaje : 27 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 34 Localizare : the old town...
Subiect: Re: Interviuri si Video Vin Iun 04, 2010 12:16 am
JACKSON RATHBONE: UNCUT "Obviously, I'm going to star in Twilight the musical."
You might know Jackson Rathbone from the Twilight series, where he plays Jasper Hale. And you might know Jackson Rathbone as the rock musician who plays in the band 100 Monkeys. But soon you'll know him as something else - the sci-fi action hero from M. Night Shyamalan's The Last Airbender, an adaptation of the Nickelodeon anime cartoon.
We interviewed Jackson for the latest issue of NYLON Guys, which you can get here. Meanwhile, there's more from the story, plus photo outtakes of Jackson's Brooklyn photo shoot, below.
Does anyone call you by your real first name, Monroe? I still go by Monroe when I am in trouble with the law.
Which is… often? Very rarely; very rarely. I don’t get so much as a speeding ticket these days but I am a habitual parking violator.
I know M. Night Shyamalan is famous for his secrecy. But what can you tell us about The Last Airbender? Well I can say it is going to be an amazing action film; it’s got the most incredible CGI. We got ILM working on it, which is Industrial Lights and Magic, and it truly is magic, honestly, at the end of the day. We are shooting on the green screen, we have a character called Appa? Which is a big bison kind of flying bear creature? And that’s me, I’m a big flying bear creature.
Nice try. Okay, no, but I get to ride it.
Not a real flying bear? No, I rode a fuzzy saddle. It was about 15-20 feet off the ground. It’s on this kind of rocking thing… They were moving it, and there is a big green screen behind you. Night’s yelling, “Okay, you’re flying through the air now!” You’re like, “Okay, I am flying through the air now.” And oh yeah, I had to be flying through the air, and no, I wasn’t on any drugs.
Maybe there was good liquor on set? I can hold my liquor! I’m from the South, come on now. You know, I love Jameson Whiskey, and I love Bud Light, I keep it pretty simple. I was actually in a bar recently, and they only had three beers on tap, and it was Bud with lime on tap! I had to give the bar tender a little, you know, guff for that one. Are you kidding me? You don’t even have Bud Light on tap? You don’t even have Lonestar on tap? You only have Bud Light Lemon-Lime?!
I hope you lamented about your lime beer problems during your Last Airbender audition. Oh, I didn’t have to audition. I actually had my part delivered by an owl, followed by a list of magical school supplies… No, no, I did the normal auditioning process. Actually I had auditioned for M. Night’s The Happening before… then I met Night and we hit it off.
I heard in an M. Night movie, you don’t ever see the full script…. At the audition you only get the lines you’re gonna say, but this movie in particular based off the Nickelodeon animated series, so it’s a departure from Night’s thrillers. It’s about finding the hero within against all odds, and it’s got some of the most incredible action sequences, with all of these characters being able to manipulate the elements and being able to throw fire and throw water to block it… However, my character only gets to throw a boomerang. That’s not as rock n’ roll as being able to bend water.
So you can't bend water. What else can’t you do? Iron. You want to watch me iron, you’ll see how bad I am. I like my clothes wrinkled anyway, so it’s fine. But one of my band mates taught me a trick; his name is Lawrence Abrams and he’s a jazz musician; he’s about 56 years old. He taught me the old put it on a coat hanger and put it in the shower and let it steam up a bit. First time I did it though, I put it in the shower, and that was wrong. You don’t put it in the shower because it gets wet. See? I learned.
You’re an actor with a band, 100 Monkeys. Do you think you’ll do anything to combine those two passions? Obviously, I’m going to star in Twilight the musical. The scary thing is, I bet they’re totally making one, like, right now! --FARAN KRENTCIL
Axelu. Human
Mesaje : 27 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 34 Localizare : the old town...
Subiect: Re: Interviuri si Video Lun Iun 07, 2010 5:11 pm
Subiect: Re: Interviuri si Video Mar Iul 20, 2010 1:50 am
anuska21 Volturi guard
Mesaje : 324 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 148 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Interviuri si Video Joi Iul 22, 2010 1:57 am
Twilight: Interviu pentru NYLON TV Jackson Rathbone Am avut placerea de a-l intervieva pe Jackson Rathbone pentru ultimul numar al revistei NYLON Guys. intre timp, sunt multe de povestit, plus fotografii de la sedinta foto din Brooklyn.
Iti spune cineva pe adevaratul tau prenume, Monroe? Mi se spune Monroe atunci cand am probleme cu legea.
Ceea ce... se intampla des? Foarte, foarte rar. Nu primesc decat amenzi pentru viteza in ultimul timp, dar sunt si obisnuit sa parchez unde nu trebuie.
Stiu ca M. Night Shyamalan este faimos pentru discretia lui. Ce ne poti spune tu despre The Last Airbender? Pot spune ca va fi un film de actiune uimitor; efectele CGI sunt incredibile. Cei de la ILM (Industrial Light and Magic) au lucrat la ele, si ca sa fiu sincer, chiar este magic. Filmam cu ecranul verde, avem un personaj pe nume Appa, ce este o combinatie dintre un bizon si un urs zburator, si asta sunt eu, o creatura zburatoare ce seamana cu un urs.
Frumoasa incercare. OK, nu, dar macar am ocazia s-al calaresc.
Nu e un urs real zburator? Nu, am calarit o sa pufoasa. Era cam la 5-6 metri deasupra pamantului. E fixat pe ceva care se leagana... Ei il miscau, si in spate era ecranul verde imens. Night tipa, "OK, acum zbori prin aer!" si eram ceva de genul, "OK, acum zbor prin aer." A, si a trebuit sa zbor prin aer, si nu, nu luasem droguri.
Poate ca era bautura buna pe platourile de filmare? Eu pot sa imi tin singur bautura! Sunt din sud, sa fim seriosi. Stii, imi place Jameson Whiskey, si-mi place Bud Light, pastrez lucrurile destul de simple. Am fost de fapt intr-un bar de curand, si aveau numai 3 beri la draft, si era Bud cu lamaie! L-am certat pe barman pentru asta. Glumesti? Nici macar nu aveti Bud Light? Nu aveti Lonestar la draft? Aveti decat Bud Light Lemon-Lime?!
Sper ca te-ai plans de problema ta cu berea cu lamaie in timpul auditiei pentru The Last Airbender. O, nu a trebuit sa dau nici o auditie. De fapt, rolul meu a fost livrat de o bufnita, urmata de o lista cu rechizite scolare magice... Nu, nu, am avut o auditie normala. De fapt, am mai avut o auditie inainte pentru The Happening, tot al lui M. Night... Atunci ne-am cunoscut si i-am dat drumul.
Am inteles ca intr-un film al lui M. Night, nu vezi niciodata intregul scenariu... La auditii nu primesti decat replicile pe care le vei spune, dar acest film este bazat pe seria animata Nickelodeon, asa ca este o detasare de thriller-ele lui Night. Este despre gasirea eroului din tine, si are unele din cele mai incredibile scene de actiune, cu toate personajele ce pot manipula elementele si eu posibilitatea de a arunca cu foc si de a arunca apa pentru a-l stinge... Cu toate acestea, personajul meu arunca doar cu un boomerang. Asta nu e la fel de misto ca fiind capabil sa indoi apa.
Deci nu poti indoi apa. Ce altceva nu poti face? Sa calc. Vreti sa ma vedeti calcand rufe, si veti vedea cat de prost ma descurc. Imi plac hainele mototolite oricum, asa ca e bine. Dar unul din colegii mei de trupa m-a invatat o smecherie; numele lui e Lawrence Abrams si canta jazz; are in jur de 56 de ani. M-a invatat vechiul truc sa pun hainele pe umeras si sa le las in dus la abur. Prima data cand am incercat, le-am pus chiar sub dus, si am gresit. Nu le pui in dus pentru ca se uda. Vedeti? Am invatat.
Esti actor si ai si o trupa, 100 Monkeys. Crezi ca vei face ceva sa combini aceste doua pasiuni? Bineinteles, voi juca in musical-ul Twilight. Partea infricosatoare e ca, pun pariu ca filmeaza unul, chiar acum!
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Joi Iul 22, 2010 6:18 pm
Jackson Rathbone Shows Musical Chops
dulcejulia TwiAdmin
Subiect: Re: Interviuri si Video Mier Aug 18, 2010 12:27 am
Actorul Jackson Rathbone (Jasper Hale in seria Twilight) a declarat intr-un interviu acordat zilele trecute ca abia asteapta scenele de sex din film: "Va fi sex in film si abia astept!"
Desi lui Jackson i-a placut munca la celalalte proiecte, precum filmul The Last Airbender, actorul este entuziasmat sa se intoarca pe platourile de filmare la Twilight: "Abia astept. Intotdeuna este ca o reuniune de familie. Astept cu nerabdare sa vad transformarea Bellei. Sunt curios cum va reusi Kristen sa interpreteze intregul proces. Va fi amuzant. Este o actrita incredibila!"
In legatura cu ratingul primit de film, Jackson a adaugat: "Cred ca va avea PG-13. Nu stiu cum ar putea sa mentina un rating mai scazut. Melissa Rosenberg (Scenarista) ne-a spus ca vor fi scene de sex in film. Daca apare in carte este normal sa apara si in film. In plus, sunt si casatoriti, trebuie sa consume cumva relatia."
In ceea ce priveste finalul povestii, Jackson le-a spus celor de la E! ca este trist ca totul se sfarseste: "Twilight a facut atatea pentru mine. Ma refer la fani si la audienta castigata de pe urma acestei serii. Intotdeauna am vrut sa joc un vampir. Este amuzant si cool. Sincer, mi-ar placea ca Stephenie sa continue povestea si sa scrie ceva de genul: Twilight Saga: Originile - istoria lui Jasper. M-as inscrie imediat. As avea ocazia sa joc un vampir nervos in timpul razboiului civil."
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Mier Aug 25, 2010 8:52 pm
Reclama cu Jackson Rathbone
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Mier Sept 01, 2010 4:48 pm
Trailer Girlfriend film in care joaca si Jackson.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Sam Sept 04, 2010 3:42 pm
Jackson Rathbone la filmarile filmului ‘Not Ordinary Family’
dulcejulia TwiAdmin
Subiect: Re: Interviuri si Video Sam Sept 18, 2010 4:39 pm
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Vin Sept 24, 2010 4:25 pm
Jackson Rathbone on Sunrise - Twilight star Australian interview
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Joi Oct 07, 2010 11:34 pm
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Lun Oct 18, 2010 12:46 am
Interviu cu Jackson Rathbone la Scream Awards 2010
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Mar Oct 19, 2010 11:27 pm
Jackson il imita pe Robert Pattison mai exact felul cum alearga Rob.Mare figura mai esti Jackson draga.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Dum Oct 24, 2010 6:15 pm
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Sam Noi 06, 2010 3:44 am
Simpaticul Jackson Rathbone chiar s-a distrat de Halloween nici costumatia sa nu a fost lasata la voia intamplari.Ce parere aveti?
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Mar Noi 09, 2010 5:00 pm
Material recent cu Jackson si formatia 100 Monkeys
vampirika New Born
Mesaje : 116 Data de inscriere : 31/05/2010 Varsta : 44 Localizare : bucuresti
Subiect: Re: Interviuri si Video Vin Noi 12, 2010 1:53 am
Nu ne place sa ne gandim la asta, dar "The Twilight Saga" se apropie cu viteza de sfarsit. In acest moment intreaga echipa lucreaza din greu la filmarea ultimelor doua parti din seria noastra favorita - Sfarsitul seriei este un moment dificil si pentru Jackson Rathbone. "Sunt emotionat, dar in acelasi timp sunt si trist din cauza ca terminam seria" spune pentru Zooey Magazine actorul in varsta de 25 de ani care il interpreteaza pe chipesul vampir Jasper Hale . "A fost o experienta incredibila sa lucrez cu o echipa atat de buna in ultimi ani si va fi greu sa ne luam la revedere." Deoarece in "Breaking Dawn" personajul sau nu aparea prea mult, va avea destul de mult timp liber cat se vor filma scenele din Baton Rouge, Louisiana, dar actorul deja si-a completat agenda de lucru. Despre planurile sale de viitor spune ca va sustine concerte impreuna cu formatia sa, "100 Monkeys" in sudul Americii si ca va pune la punct ultimele detalii ale firmei sale, PatchMo Entertainment. Deasemenea are de gand sa infiinteze un studio de inregistrari. Chiar daca este un tip cu multe talente, Jackson spune ca inca nu s-a obisnuit sa fie un megastar. "Acum au aparut fete de perna, pilote si tricouri cu mine blond si vampir...Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu asta". Ei bine, si noua ne ia ceva sa ne obisnuim cu tine fara peruca blonda si machiajul de vampir. Aproape ca am uitat cat de aratos esti, Jackson!
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Interviuri si Video Vin Noi 19, 2010 1:56 am