LaineyGossip a publicat un articol care contine cateva detalii picante din scenariul Breaking Dawn.
In scena nuntii vom avea parte de discursuri destul de cliseistice din partea personajelor prezente la eveniment, care transmit felicitari si urari de bine Bellei si lui Edward.
Va exista o scena mentionata in carte, dar care nu a fost detaliata indeajuns: cea in care Edward si Carlisle discuta despre teama lui Edward de a nu o ucide pe Bella in prima noapte petrecuta impreuna. Carlisle il sfatuieste sa se gandeasca la baseball, ca sa nu se piarda.
In scena din apa, ca si in carte, Bella se uita spre luna si spune: "E atat de frumoasa", iar Edward ii raspunde uitandu-se la ea, nu la luna: "Foarte", dupa care urmeaza un montaj de imagini, la inceput in apa, apoi in dormitor .
In varianta actuala a scenariului, scenele de pe insula Esme sunt destul de explicite, dar s-ar putea sa nu fie la fel si in film. Depinde cat se va taia din ele.
Lupta de la final va fi ceva mai spectaculoasa decat in carte.
anuska21 Volturi guard
Mesaje : 324 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 148 Localizare : Bucuresti
Fanii Twilight o sa aiba parte de o poveste mai alungita.Faptul ca ultimul roman,Breaking Dawn este impartit in 2 filme,i-a permis scenaristei Melissa Rosenberg sa mai adauge cate ceva. "De fapt,chiar am facut asta,pentru ca trebuia sa completam povestea,pentru ca facem 2 filme",spune Rosenberg."Deci era loc sa ma joc si sa dezvolt unele personaje prezentate de Stephenie.Aia a fost foarte distractiv." "Este un film mult mai matur - Este o poveste de adulti",spune scriitoarea despre evolutia francizei."Mizele sunt mult mai ridicate,pentru ca nu este povestea unor adolescenti.Sunt povestile unor adulti,deci vorbim despre casnicie si copiii si familie - si asta sunt lucruri de adulti,dar unele sexy." Rosenberg spune ca cel mai tare moment al povestii este acela in care personajul lui Kristen Stewart,Bella,devine vampir in sfarsit."Kristen va face transformarea si asta o sa fie emotionant de urmarit.[Regizorul] Bill [Condon] si cu mine am vorbit sa transpunem asta in scenariu.Acum,ea o va intruchipa.O sa fie asa de minunat". Rosenberg inca nu s-a obisnuit cu faptul ca in curand aceasta experienta se va incheia. "E o experienta socanta ,dupa 4 ani sa nu mai scrii Twilight !",a spus ea.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Mier Oct 27, 2010 2:53 am
Sky Movies au publicat un interviu in exclusivitate cu cei trei.
- Deci, al treilea film a fost lansat si va pregatiti pentru al patrulea. V-ati asteptat ca Twilight sa aiba atat de mult succes? -Taylor Lautner:A fost o mare surpriza. Cand filmam Twilight credeam ca facem doar un film care ne pasiona pe noi. Nu stiam daca o sa mai vrea sa-l vada si altcineva. Habar n-aveam ce o sa urmeze si ca o sa devina din ce in ce mai cunoscut. - Robert Pattinson: In principiu credeam ca este un filmulet intunecat, o poveste de dragoste cu vampiri. Si apoi a ajuns sa fie atat de important... Nu ma asteptam deloc. Dar nu e ca si cum nu mi-ar fi convenit ca a devenit brusc un film faimos. E grozav. - Kristen Stewart: E interesant ca e un film fantastic plin de mitologie. Deci are incarcatura emotionala. Cred ca de asta place publicului feminin atat de mult, pentru ca e un subiect un pic mai serios decat ceva cu care te-ai putea intalni in viata reala. Are mai multa pasiune decat poti sa simti in mod obisnuit. S-au schimbat vietile voastre din cauza atentiei presei si fanilor? - Taylor: Da, un pic. Pentru ca nu e normal sa te trezesti si sa ai 12 masini pline de paparazzi care te pandesc si au de gand sa te urmareasca intreaga zi. Kristen: E tare haios cand cad unii peste altii pentru ca incearca sa alerge cu spatele ca sa te fotografieze. De cate ori ma vedeti fericita intr-una din pozele facute de paparazzi inseamna ca ma amuz pe seama lor. - Taylor: Dar avantajele acestei cariere depasesc cu mult dezavantajele. M-am distrat mai bine ca niciodata in astia doi ani. Dar e foarte important sa nu lasi celebritatea sa-ti afecteze viata. Eu chiar traiesc in doua lumi diferite. Am lumea Twilight si am lumea pe care o aveam si inainte, cea cu familia si prietenii. - Robert: Sunt destul de ingrijorat ca se termina seria Twilight, pentru ca a fost ca un fel de plasa de siguranta.Nu-ti poti permite sa faci greseli cand urmeaza sa mai faci inca un film Twilight. Dar dupa asta, banuiesc ca esti de capul tau. Ati lucrat impreuna de ceva timp. Cum s-au schimbat relatiile dintre voi? - Kristen: Acum avem relatii complet diferite. Am devenit buni prieteni...Tin foarte mult la Rob si Taylor, suntem apropiati si nu e deloc ciudat. - Taylor: Da, am devenit din ce in ce mai apropiati. Vreau sa spun ca acum suntem cei mai buni prieteni si e incredibil cat de mult ne foloseste asta. Suntem capabili sa fim mai deschisi unul cu celalalt si sa ne distram mai bine. Cred ca asta creaza un mediu mai bun de lucru. Va enervati vreodata unul pe celalalt? - Kristen: Ei nu ma enerveaza (rade). Avem o relatie normala, putem sa fim sinceri fara sa ne ingrijoram ca am putea sa ne jignim reciproc. - Taylor: Kristen si cu mine suntem foarte apropiati (ii arunca o privire ca de provocare lui Robert). Vorbim despre orice. In timpul liber ori ne jucam fodbal, ori imi arunca un grefruit ca eu sa-l prind in gura...Te poti plictisi ingrozitor pe platouri uneori. Nu stiu cum am putea sa filmam seria daca n-am fi atat de apropiati. Ar fi un cosmar. Taylor si Rob, personajele voastre sunt rivale in filme. A fost dificil sa filmati acele scene, in special in Eclipse, cand va luptati? - Taylor: Rob e foarte amuzant. De exemplu in scena cortului, cand trebuia sa tipam unul la altul, era foarte greu sa il urasc pentru ca Rob e foarte de treaba. Asa ca faptul ca trebuia sa ma uit in ochii lui si sa strig la el era dificil. De fiecare data cand se striga “Taiati”, amandoi izbucneam in ras. Deci a fost destul de complicat. - Robert : Eram intr-o dispozitie foarte ciudata cand filmam scena aia(rade). Dezvoltasem o obsesie pentru cuvantul “thoughts”(ganduri), pentru ca spus cu accent american suna ca ‘farts’(vanturi). Si nu reusisem sa trec peste asta toata ziua. Replica de inceput era “Can you at least keep your thoughts to yourself?”(Poti macar sa-ti tii gandurile pentru tine?) Adica, stateam in cort si de fiecare data (rade)... Iar Taylor a ajuns la punctul in care zicea: “Nici macar nu suna la fel. Nu esti deloc amuzant.” Se intampla des asa? - Robert: A fost o scena in care Kristen trebuia sa para ca doarme. Iar eu ma uitam in jos la ea si facea tot posibilul ca sa ma faca sa rad. Dar pana la urma scena a capatat intensitate, prin faptul ca eu incercam sa nu rad. Jacob si Bella sunt foarte aproape de a fi impreuna in Eclipse. Va face asta sa va simtiti ciudat ? - Taylor: A fost bine pentru Jacob ca a profitat de moment si a sarutat-o pe Bella pentru prima data. Cu siguranta (rade). - Rob: Nu numai ca se saruta, dar nici nu filmeaza scenele cu saruturi cand sunt si eu de fata. Ajungi sa te simti ca si cum esti inselat...Ma intorceam pe platou si intrebam: “Deci, cum a fost?” - Taylor: A fost un sarut in punctul culminant al filmului. Eram pe varful muntelui si peisajul era incredibil. Era un moment foarte important, foarte emotionant...Dar era caraghios pentru ca de fiecare daca dupa ce eu si Kristen ne sarutam, Kristen se uita la mine si zicea: Tocmai ne-am sarutat. Si eu raspundeam: Da, ne-am sarutat. A fost haios. Va simteati jenati? - Taylor: Nu, cand filmam scenele, eu si Kristen suntem Jacob si Bella, indiferent ce facem, fie ca ne sarutam sau ne certam. Cu siguranta traim personajele pentru ca dupa trei filme deja vine de la sine. - Kristen: Da, probabil ca sunt considerata destul de sarita de pe fix acum, pentru ca m-am implicat atat de tare in realitatea Twilight. Puteti sa ne spuneti ceva despre Breaking Dawn? - Kristen: Pai o sa fie impartit in doua filme si incepem sa filmam in noiembrie. - Taylor: Sunt foarte incantat ca vor fi doua filme. Cred ca o sa iasa foarte bine si sunt incantat ca avem ocazia sa lucram Bill Condon [noul regizor]. Cand am auzit ca e posibil ca el sa regizeze, am zis: Ok, o sa fie genial. - Kristen: Cred ca fiecare regizor s-a potrivit in proiect foarte bine. Catherine e foarte ancorata in viata tinerilor si cercetare si lucruri de genul asta. Si e foarte greu de descris cum e Chris. A dat dovada de atat de multa empatie si inteligenta. Eu aveam nevoie de un model, iar el a fost dispus sa ma ghideze. David are o sensibilitate mai morbida. Ceea ce e bine, pentru ca Eclipse a fost mai infricosator. Cum s-au schimbat personajele pe masura ce povestea din filme progreseaza? - Robert: Cand am citit prima data cartile, am zis...Nu pot sa joc rolul asta. E imposibil. Dar am incercat tot timpul sa –l fac pe Edward sa fie modest si nemultumit de sine. Indiferent de ce spun ceilalti despre el, indiferent ce fapte eroice face, e imposibil sa-l convingi ca a facut ceva bine. Si singurul lucru care il face sa simta ca traieste, sa simta in general, e Bella. - Taylor: In New Moon am jucat un rol cu o personalitate segmentata. In prima parte eram vechiul Jacob, in a doua eram noul Jacob. In Eclipse, Jacob s-a maturizat si e mai serios, pentru ca stie cu ce are de-a face acum. Asta e o provocare din punct de vedere emotional. De asta Eclipse e filmul mu preferat, pentru ca tot ce e grozav la seria asta: dragostea, actiunea, suspansul, totul, ajunge la un cu totul alt nivel in Eclipse. Este apogeul triunghiului amoros. Bella este impartita intre cei doi, care se lupta intre ei la propriu. - Kristen: Pai, in Breaking Dawn, Bella devine sotie. Devine mama. Din fericire am jucat rolul ei de ceva vreme, pentru ca daca Breaking Dawn ar fi fost un film de sine statator, ar fi fost mult mai greu sa joc o tanara nevasta si mama. Dar pentru ca o joc de cand ea avea 17 ani, este o evolutie progresiva. Cred ca asta e grozav la seria Twilight. I-a luat mult sa ajunga in acest punct, pierde multe dar le recupereaza. Pentru a lua decizii ca astea, trebuie sa te cunosti foarte bine, sa ai incredere in tine, iar ea reuseste asta. Este foarte directa si sincera in legatura cu totul din viata ei. Sunt incantata ca ii cunosc pe baieti atat de bine si ca mergem impreuna pe acest drum
anuska21 Volturi guard
Summit Entertainment a anuntat o lista de actori secundari in Breaking Dawn. Am adaugat la fiecare linkul spre pagina de profil de pe Imdb, ca sa le puteti vedea pozele: · Olga Fonda · Janelle Froehlich · Masami Kosaka · Sebastiao Lemos · Amadou Ly · Ty Olsson · Wendell Pierce · Carolina Virguez Inca nu stim sigur ce roluri vor juca, dar MTV incearca sa ghiceasca in articolul de in functie de asemanarile intre infatisarea actorilor si descrierile personajelor din carte. Se banuieste ca Amadou Ly ar putea fi Nahuel, Carolina Virguez si Sebastiano Lemos s-ar potrivi in rolurile angajatilor de pe insula Esme, iar Olga Fonda si Janelle Froehlich ar putea juca rolurile unor garzi ale Volturilor.
SuperQueenBella Human
Subiect: Re: Noutati Vin Noi 05, 2010 1:09 am
Foforks a incercat din greu sa obtina mai multe detalii despre calatoria actorilor si echipei Breaking Dawn in Brazilia,si am facut rost de niste informatii foarte interesante de la surse demne de incredere prima informatie este ca Stephenie Meyer ar trebui sa vina in Brazilia impreuna cu Rob si Kris ,pentru a acompania filmarle.Da,ea,autoarea,trebuie sa paseasca pe teritoriu brazilian ,un rolul unuia din producatorii filmului. A doua informatie este ca Taylor vine ; aceasta este speculatie si de asemenea Mackenzie Foy .Doar Rob si Kristen ,Sebastiao Lemos si Carolina Virguez ar trebui sa participe la filmarile de acolo ,ceea ce ar avea sens. Informatiile de la alte surse ne spun ca echipamentul pentru filmari va fi inchiriat in Sao Paolo si transportat in Rio.Se presupune ca doar cu inchirierea acelui echipament,ei vor cheltui aproximativ 1 milion de Reais [in jur de 600.000 $ ].Elicoptere au fot inchiriate pentru filmarile aeriene si 3 insule diferite au fost luate in consideratie pentru filmari.
Cat despre locatia LAPA,de la informatia obtinuta ,este posibila pentru o scena a celor doua personaje principale intr-un taxi ,la sosirea in Rio de Janeiro,pentru ca au nevoie de un loc aglomerat ,cu multi oameni si iluminare puternica.
Paraty intradevar va fi sediul pentru echipa si cast ,care vor fi impartiti in 2 locatii luxoase.De asemenea se poate ca unul dintre hanuri sa le serveasca drept locatii pentru scenele interioare in casa de pe insula Esme .O companie de securitate a fost angajata pentru ai proteja pe actori si membrii echipei pe timpul intregii sederi si masinile blindate deja au fost rezervate.
Kaure,menajera de pe insula Esme si prima persoana care realizeaza ca Bella este insarcinata ar trebui sa fie portretizata de Carolina Virguez ,o actrita brazilianca,cu multe premii si nominalizari in Best Actress in mai multe filme.
Vor fi 4 zile si jumatate de filmari.
Unii membrii ai echipei ar trebui sa ajunga inaintea actorilor pentru a "pregati terenul" si sa se intalneasca cu furnizorii de servicii.Pe 11 noiembrie ,probabil va exista o intalnire intre acesti oameni.
O profesoara de portugheza de asemenea ar trebuis a faca parte din echipa.
Despre cazari: Ziarul O Globi a raportat recent ca ei ar trebui sa stea la Copacabana Palace Hotel ,care gazduieste aproape toti artistii ce vin in Rio ,cum a fost in cazul celor de la U2 si Rolling Stones ,dar acest hotel este foarte departe -cam 3 ore [ cu masina] de locatiile filmarilor ,oricum daca elicopterele sunt folosite pentru transport ,in mai putin de 30 de minute ar trebui sa ajunga la locatie si asta ar confirma ca hanurile sunt folosite ca set-ul pentru casa de pe Insula Esme si scenele interioare.
Scena de sex din apa:
Din cate am aflat ,aceasta va fi o scena foarte Hot si splendida si necesita camere subagvatice si de asemenea filmarile cu elicoptere si barci.Imaginati-va asta! Dupa tot ce se intampla in apa,in ultimul minut camera se muta pe luna ,iar publicul inebuneste.
anuska21 Volturi guard
Site-ul Foforks anunta descoperirea unei posibile locatii de filmare Breaking Dawn. Casa este pe o plaja din Rio, in zona Mamanguá, are 15 camere si pereti de sticla, asemanatori celor din locuinta familiei Cullen in Twilight. Locatia care s-ar potrivi scenelor de pe insula Esme este bine plasata din punct de vedere al securitatii, pentru ca accesul in zona se poate face numai cu barca.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Lun Noi 08, 2010 12:05 am
Stephenie Meyer vorbeste despre BD.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Mar Noi 09, 2010 5:03 pm
Au inceput filmarile la BD
vampirika New Born
Mesaje : 116 Data de inscriere : 31/05/2010 Varsta : 44 Localizare : bucuresti
Subiect: Re: Noutati Mar Noi 09, 2010 11:21 pm
Conferinta de presa la Rio cu Bill Condon
Bill Condon (regizorul Breaking Dawn) si producatorul Wyck Godfrey au tinut o conferinta de presa la Rio, in cadrul careia au oferit informatii despre filmarile din Brazilia.
Din spusele lui Bill Condon, Robert Pattinson si Kristen Stewart se bucura de manifestarile de iubire ale fanilor.
Regizorul a realizat ca Rio este o locatie plina de viata si a decis ca va folosi orasul in film. A vrut sa includa elemente autentice de cultura si stil brazilian, de aceea cateva scene s-au filmat in zona Lapa.
Cei din echipa de productie nu au vrut sa foloseasca cele mai cunoscute locatii din Brazilia, ci sa fie originali.
Insula Esme va fi filmata in Mamanguá, Paraty, pe coasta sudica a orasului Rio, acolo unde se afla echipa astazi.
Wyck Godfrey a spus ca au terminat de filmat pe strazile din Rio, dar mai au de capturat imagini panoramice ale orasului.
Au preconizat ca vor sta in Brazilia 10 zile, dintre care 5 pentru filmari efective si 5 pentru calatorii si pregatirea echipamentului.
Locatia Insulei Esme se afla sub stricta securizare si intregului personal care lucreaza acolo i s-a impus sa lase acasa orice fel de aparatura de inregistrare(camere video sau foto, telefoane mobile), altfel nu le va fi permis accesul pe platou.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Mier Noi 10, 2010 4:16 am
Filmari Breaking Dawn continua cu scena cascadei
Avem si astazi noutati de pe platourile de filmare! Intreaga echipa se afla in Paraty pentru a lucra la scenele din luna de miere.Se filmeaza o scena cu Bella si Edward inotand langa o cascada Intreaga zona este securizata, iar accesul persoanelor neautorizate este strict interzis. Stephenie Meyer nu este prezenta pe platou, dar Rob, Kristen si dublurile lor sunt. Se pare ca in scena cascadei, Edward sare in apa, inoata spre Bella si o saruta. Saritura riscanta va fi realizata de dublura lui Rob.Exista ambulante la fata locului, in caz ca cineva e ranit. Se preconizeaza ca aceasta scena va dura 5 minute in film. Dupa incheierea filmarilor de la cascada, urmatoarea locatie in care se va muta echipa de filmare este casa de pe Insula Esme, unde se zvoneste ca va veni si Stephenie Meyer. Exista o adevara flota de barci pline cu fotografi si fani, care se nu se pot apropia prea mai mult de locatia filmarilor, dar incearca sa zareasca ceva.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Mier Noi 10, 2010 4:39 am
Am vazut aceste poze pe care le postez mai jos si sunt sigura ca locatia arata divin.Spune-ti voi, am dreptate?
anuska21 Volturi guard
Fanii nerăbdătorii sau jurnaliştii aflaţi la vânătoare de imagini în exclusivitate riscă şase ani de închisoare şi o amendă de până la 1.000 de dolari dacă încearcă să intre pe platourile de filmare de la “Twilight“. Kristen Stewart, Robert Pattison şi Taylor Lautner au fiecare un bodyguard propriu care să îi păzească de fani, presă nedorită şi persoane care vor să le facă rău. În plus, echipa de securitate angajată pentru a proteja perimetrul în care se filmează la “Breaking Dawn” a ajuns la 100 de persoane.Filmările pentru “The Twilight Saga: "Breaking Dawn - Part 1” s-au mutat din această săptămână în SUA, în Louisiana, iar pentru cei care nu vor ţine cont de restricţii, pedeapsa nu e o glumă. Şeful echipei de securitate de la Raleigh Studios a precizat că încercarea de a-i vedea pe actorii din filmul cu vampiri e infracţiune. Dacă cineva intră în zona de acces interzis poate fi acuzat şi închis, fiindcă fapta a fost trecută la infracţiune, nu la contravenţie. Şeful de securitate a spus că nici adolescentele-fane nu vor fi scutite de acuzaţii.“Nu ai vrea să îţi intre cineva nedorit în casă, iar dacă asta s-ar întâmpla, te-ai apăra. Asta facem şi noi aici, indiferent despre cine e vorba”, a spus şeful echipei de securitate, potrivit Cinematical. Măsurile aspre au fost luate după ce o echipă de filmare de la o televiziune a reuşit să transmită imagini de pe platourile “Twilight”, în timpul filmărilor din Brazilia. “Breaking Dawn Part I” va apărea în cinematografe din 18 noiembrie 2011.
vampirika New Born
Regizorul peliculei care va aduce finalul seriei Twilight, Bill Condon, a publicat pe contul său de Twitter o primă imagine teaser din partea întâi a Breaking Dawn şi, chiar dacă este mai degrabă o subtilă trimitere la idila dintre Bella şi Edward, va face cu siguranţă deliciul multora dintre fanii poveştii.Palma unei femei pe un aşternut alb, care strânge delicat o grămăjoară de pene nu poate însemna, mai ales pentru cei care au citit si cartea, decât un singur lucru. Cei doi îndrăgostiţi, care ajung în faţa altarului în acest final al francizei, reușesc în sfârşit să-şi consume iubirea. Să fi nimerit Edward o pernă în locul vreunei alte parţi a corpului frumoasei sale Bella? Imaginea oferită de Condon este cât se poate de puţin ofertantă în detalii, cum probabil vor fi şi scenele de dragoste din film, dar îşi îndeplinește rolul de a pune la lucru imaginaţia admiratorilor seriei Twillight.O mare parte din actorii din filmele anterioare ale seriei şi-au reluat rolurile în acest ultim film al francizei. Alături de Kristen Stewart şi Robert Pattinson îi vei putea revedea, printre alţii, pe Dakota Fanning, Jackson Rathbone, Anna Kendrick, Taylor Lautner şi Ashley Greene. Prima parte a Breaking Dawn va fi lansată în Statele Unite pe 18 noiembrie 2011, urmată în 16 noiembrie 2012 de partea a doua.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Dum Dec 05, 2010 12:44 am
Filmarile din Baton Rouge, Louisiana continua, dar din pacate zona e mult prea bine securizata ca sa mai avem parte de poze si spoilere (ca in perioada Rio).Se pare ca saptamana aceasta se vor filma scenele din cabana de piatra unde Bella si Edward isi petrec a doua luna de miere, dupa transformarea Bellei in vampir.Se zvoneste ca din februarie 2011 platourile se vor muta in Vancouver.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Lun Ian 03, 2011 4:57 am
Filmarile pentru Breaking Dawn vor incepe de luni
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Lun Ian 10, 2011 9:08 pm
Dacă ai citit romanul lui Stephenie Meyer, atunci ştii unele amănunte ce vor fi dezvăluite în acest articol. În orice caz, ele sunt destul de previzibile şi nu strică bucuria ulterioară de a vedea filmul. Datorită limbajului, nepotrivit pentru cei de vârste mai mici, a multiplelor puncte de vedere şi a lungimii sale (756 de pagini), The Twilight Saga: Breaking DawnWyck Godfrey ne asigură că acest lucru a fost posibil şi ne explică cum, prin intermediul USA Today.nu a fost uşor de adaptat. Cu toate acestea, producătorul filmului, Prima parte va acoperi nunta Bellei cu Edward, luna de miere şi naşterea, iar pe final, „am dorit practic să arătăm publicului acea parte emoţionantă ce a însoţit transformărea în vampir a Bellei”, a adăugat Godfrey. Cea de-a doua parte a romanului - ce ar putea fi inclusă în partea a doua a filmului - este povestită din perspectiva lui Jacob Black, confruntat cu propriile sale temeri şi îndoieli. Clanul său, ameninţat de noul născut al Bellei, îşi propune să o ucidă pe aceasta şi copilul ei, dar Jacob se opune cu vehemenţă.Scena naşterii va fi abordată de producători în mod subtil. Întreaga experienţă va fi prezentată numai din prisma Bellei, a ceea ce vede ea în jur. Cât priveşte alte momente mai explicite, Godfrey promite că nu va face filmul doar pentru audienţa matură, şi vor fi abordate maniere mai sofisticate de prezentare ale acestora.Partea a doua a filmului va fi mai degrabă una de acţiune şi va avea drept miză chiar viaţa eroilor principali. În plus, "există tensiuni între cei doi însurăţei, ce apar şi sunt descrise până şi într-un film ca acesta cu elemente fantastice. Căsătoria nu este pentru cei doi experienţa la care se aşteptau”, a mai adăugat producătorul.Prima parte a The Twilight Saga: Breaking Dawn va fi lansată în America pe 18 noiembrie 2011.
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Joi Ian 13, 2011 4:12 am
Wyck Godfrey, producătorul filmului “Breaking Dawn” a spus că prima parte a filmului va fi călătoria emoţională a personajului Bella, care devine vampir, se căsătoreşte şi va avea un copil. “Povestea se va rupe de Bella şi îlva urma pe Jacob (vârcolacul jucat de Taylor Lautner),care se luptă cu propria sa dilemă pe parcursul filmului. Există senzaţia că, în timp ce Bella şi clanul Cullen au de-a face cu sarcina ei, pentru Jacob lumea continuă să se întoarcă cu susul în jos”, explicat producătorul pentru USA Today.Scena naşterii copilului Bellei nu va fi la fel de descriptivă cum e în roman. “Ar fi o crimă împotrivapublicului nostru să facem ceva interzis minorilor”, a spus Wyck, referindu-se la faptul că marea parte a fanilor filmelor “Twilight”au mai puţin de 18 ani. Producătorul a adăugat că “Breaking Dawn” se bazează, totuşi, pe o carte mult mai matură, aşa că e nevoie ca personajele să progreseze şi să fie mai sofisticate. Compromisul la care s-a ajuns e de a arăta naşterea exclusiv prin ochii Bellei. În ceea ce priveşte relaţia dintre Edward (Robert Pattinson) şi Bella (Kristen Stewart),Wyck spune că, deşi aceasta devine fizică, filmul nu va fi un soft porn. Scena de sex e “o parte legitimă şi importantă a filmului, romantică şi senzuală”, după părerea producătorului. Prima parte din [b]“Breaking Dawn” va apărea în cinematografe din 18 noiembrie 2011, iar a doua parte va fi lansată din 16 noiembrie 2012.
vampirika New Born
Subiect: Re: Noutati Joi Ian 13, 2011 4:24 am
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Joi Ian 13, 2011 5:35 pm
Se pare ca imaginea cu Edward si Bella provine chiar din scena primei nopti impreuna, ca sot si sotie. “Este una dintre cele mai asteptate scene"a spus Bill Condon pentru Entertainment Weekly, publicatia care a obtinut exclusivitate asupra pozei.“Mi-am petrecut extraordinar de mult timp gandindu-ma la scena asta. [Anticipatia face parte din ea si am vrut sa ma joc putin cu asteptarile fanilor, sa rastorn situatia si sa-i surprind."In numarul urmator din Entertainment Weekly ni se promit mai multe informatii.
vampirika New Born
Subiect: Re: Noutati Vin Ian 14, 2011 4:50 am
Noel Fisher – Vladimir Lisa Howard – Siobhan Patrick Brrennan – Liam Omar Metwally – Amun Christian Camargo – Eleazar Enterrando Myanna – Tanya Judith Shekoni – Zafrina Guri Weinberg – Stefan
anuska21 Volturi guard
Subiect: Re: Noutati Vin Ian 14, 2011 5:01 am
Stiri la cald Breaking Dawn
[center]
Site-ul NessieMackenzie are informatii de la o sursa de pe platourile Breaking Dawn, despre programul de filmari si despre cum se distreaza actorii. Dupa cum stiti, Breaking Dawn se filmeaza momentan in Baton Rouge, Louisiana. Este programat ca echipa sa se mute in Vancouver, Canada in februarie ca sa incheie filmarile pentru ambele parti ale filmului. Celedoua parti din Breaking Dawn se filmeaza in acelasi timp.O sursa de pe platourile de filmare, a declarat: “Au filmat lupta, care este la finalul partii a doua, apoi o scena de dragoste. Asa functioneaza, se alterneaza scene din ambele parti. Dar numai scene de interior totusi. Se lucreaza asa din ratiuni de post-productie. O sa fie mai usor sa se monteze totul la sfarsit." Despre actori, sursa a spus:“Sedistreaza grozav pe platou. Nu e vorba doar de munca, ci de distractie cu prietenii. Sunt multe petreceri, iesiri la cinema si glume. E ca o mare familie. Robert vine pe platou si spune ceva de genul : “Unde e fiica-mea?" (referindu-se la Mackenzie). E foarte amuzant”.
vampirika New Born
Subiect: Re: Noutati Vin Ian 14, 2011 7:41 pm
Pe site-ul Mtv a fost publicat un articol care enumera scenele cu Edward si Bella in pat, in filmele seriei Twilight de pana acum, anticipand astfel noaptea nuntii din Breaking Dawn. Enjoy: "Toata lumea vorbeste despre poza noua si incitanta din Breaking Dawn, dar cu siguranta nu este prima data cand ii vedem pe Bella si Edward in pat. De fapt, aproape toate scenele romantice de pana acum dintre ei doi, s-au petrecut in dormitor. Ca sa nu ne mai gandim cat de mult avem de asteptat pana la premiera partii intai din Breaking Dawn (adica 10luni, 4zile, 12ore), ne-am hotarat sa privim in urma la cateva dintre ocaziile cand cuplul nostru preferat a aparut in scene...din asternut. Nu, nu e nevoie sa ne multumiti. Haideti sa o luam de la inceput. Vreti sa stiti cum au fost distribuiti Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile lui Edward si Bella din Twilight? Au facut o demonstratie foarte convingatoare de pasiune, in timp ce se sarutau pe patul regizoarei Catherine Hardwicke. Asta e un mod bun de a da un interviu pentru un loc de munca... Prima data este intotdeauna speciala, si abia cand Edward a sarutat-o pe Bella pentru prima data, au devenit un cuplu credibil in film, dar si in viata reala. Sa nu uitam ca Edward obisnuia sa se furiseze in camera Bellei ca sa stea imbratisati in fiecare noapte.
Filmul New Moon a fost cam dezamagitor, pentru ca Edward era plecat, iar Bella isi petrecea majoritatea timpului in pat, singura (desi Jacob a incercat sa o cucereasca cu muschii lui). Dar Edward si Bella s-au intors la fapte inEclipse. Prima data s-au sarutat si imbratisat in patul ei, in timp ce Edward discuta decizia importanta de a-i lua sufletul Bellei transformand-o in vampir. Apoi, si-a cumparat propriul pat, ca sa aiba unde sa se mangaie cand Bella ramanea peste noapte la familia Cullen. Si asa ajungem in prezent, la anticiparea scenelor din Breaking Dawn. Sa nu ne dezamagesti, Bill Condon!
Articolul in engleza il gasiti pe site-ul Mtv - AICI
anuska21 Volturi guard