un rezumat
Cassandra Antim o pustoaica de 19 ani pleaca in Londra sa`si termine liceulul. Se imprieteneste foarte mult cu Keira Taffy si Jack Hudson. Viata Cassandra ia o intorsatura cand se indragosteste de profesorul ei de geografie, Charles Carrey si cand primeste o noua oferta in lumea filmelor si isi incearca norcul.
Ramaneti alaturi de mine sa aflati cum decurge povestea de iubire dintre Cassandra si Charles si daca va accepta oferta filmelor.
Va asigur ca nu ve-ti regreta
si acuma va las cu o prefata
“După cele întâmplate în Germania, am jurat că nu mă mai îndrăgostesc de nici un băiat său bărbat. Preferam să mă îndrăgostesc de o fată său să fiu singură, dar nu vroiam să mai trec prin ce am trecut o dată cândva. Asta a fost până când pe uşa clasei noastre a intrat dirigintele de geografie, Charles Carrey.
Am stat ca o statuie în bancă, în aceea zi, urmărindu-i mişcările pe care le-a făcut, ascultându-i vocea atât de liniştitoare, iar ochii lui albaştri te făceau să te îneci în ei, să fii curios cum este să îi ai în faţa ta la doar 3 cm şi să-ţi ţină mintea ocupată cu întrebarea “Oare va fi al meu vreodată?”. Părul lui blond şi ciufulit, îţi dădea de înţeles că era un tip de gaşcă, iar buzele lui te făceau să te întrebi ce gust au şi dacă săruta bine.”