Twilight Obsession
Twilight Obsession
Twilight Obsession
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum dedicat adevaratilor fani Twilight Saga!Traieste obsesia!

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Respect for R.Pattz Romania

In jos 
AutorMesaj
just_mee
Human
Human
just_mee

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 34

Respect for R.Pattz Romania Empty
MesajSubiect: Respect for R.Pattz Romania    Respect for R.Pattz Romania EmptyDum Iul 18, 2010 9:34 am

Salutare fani a lui Robert Pattinson!
După cum îi spune şi numele, am creat acest blog pentru fanii lui Robert Pattinson din România, dar şi pentru cei din afara ţării. De când a început febra "Twilight", actorul a devenit peste noapte, punctul culminant pentru fani şi paparazzi, în orice ar face actorul. Apar foarte multe ştiri răutăcioase (unele poate sunt adevărate, altele nu), poze cu el de la filmări, dar şi din viaţa particulară. Se zvoneşte că Robert Pattinson nu mai poate circula din cauza isteriei cauzată de fani şi a prins frică de oamenii de pe stradă, ba mai mult când se afla la filmări în new York pentru "Remember me", a fost atacat de fani, mai nou se zvoneşte că nici în Budapesta, lucrurile nu sunt strălucite când Robert filmează pentru "Bel Ami".
M-am gândit ca prin acest blog să-i arătăm actorului RESPECT! Chiar dacă e o vedetă celebră, omul are dreptul la spaţiu privat şi trebuie respectat ca un om normal. Trebuie să trăiască şi el ca un om fără frică şă cât se poate de normal.
"Aminteşte-ţi de mine, sunt o fiinţă ca şi tine. Respect!"
RESPECT PENTRU ROBERT PATTINSON!!!

Daca vrei sa ne afiliem, sa devenim parteneri si sa aratam ca robert conteaza pentru noi, pune logoul nostru pe site`ul tau si ii arata ca el conteaza pentru noi aici in romania.

Sus In jos

Respect for R.Pattz Romania
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Twilight Obsession :: General :: Afilieri-
Mergi direct la: