| Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! | |
|
+7Issabell just_mee cris_angel alexu-tza Gya Cullen anuska21 dulcejulia 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
dulcejulia TwiAdmin
| Subiect: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Vin Iun 04, 2010 12:42 am | |
| Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! | |
|
| |
anuska21 Volturi guard
Mesaje : 324 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 148 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Vin Iun 04, 2010 9:18 pm | |
| Numele meu este Ana-Maria sunt din Bucuresti si abia astept noutatile zilnice si comentarile de pe acest forum caruia ii doresc sa aiba cat mai multi membri inscrisi si sa avem parte de multe surprize placute.Imi place sa citesc sa ascult muzica si sa vad filme.Preferatul meu este Alex Meraz alias Paul unul din varcolaci.
Ultima editare efectuata de catre anuska21 in Lun Iul 19, 2010 5:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
dulcejulia TwiAdmin
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Sam Iun 05, 2010 6:23 pm | |
| Deci ma numesc Iuliana dar cam toata lumea imi zice Julia.Am 25 de ani dar arat ca o pustoaica de 17 ani.Ador sa scriu,sa citesc sa ascult muzica.Sunt fana 100 Monkeys,Paramore.......si Twilight.Il iubesc pe Jackson Rathbone si pe Xavier Samuel | |
|
| |
Gya Cullen Human
Mesaje : 18 Data de inscriere : 31/05/2010 Varsta : 32 Localizare : Cullen clan
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Mar Iun 08, 2010 2:44 am | |
| buna tuturor, eu sunt Gya, am 18 ani aproape.iubesc twilight si alte serialele/filmele cu vampiri, dar twilight in primul rand, va ramane pe primul loc pt mn il ador p Robert, el e preferatul meu imi place cand se balbaie si cand spune prostii, e adorabil formatiile mele preferate sunt paramore, tokio hotel, cinema bizarre....si imi mai place si lady gaga... | |
|
| |
alexu-tza Human
Mesaje : 5 Data de inscriere : 31/05/2010 Varsta : 32 Localizare : zona crepusculara :)
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Vin Iun 11, 2010 10:14 pm | |
| hei eu sunt alexandra, peste o luna fac 18 ani. sunt din bucuresti | |
|
| |
cris_angel Human
Mesaje : 6 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Dum Iul 18, 2010 12:51 am | |
| Hey! Cristina ma numesc, sunt din Bucuresti, iubesc Twilight, o ador si o admir pe Kristen Stewart. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
just_mee Human
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Dum Iul 18, 2010 9:27 am | |
| salut sunt irina din iasi si il admir pe r.pattinson cat si pe k.stewart si sper sa ne distram | |
|
| |
Issabell Human
Mesaje : 3 Data de inscriere : 01/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Dabuleni
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Dum Iul 25, 2010 2:52 am | |
| buna.ma numesc Issabel.sunt din Dabuleni ,judetul Dolj.Am 17 ani ,imi plac filmele cu vampiri.twilight ramane preferatul si pe primul loc in lista mea. | |
|
| |
Andy Human
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Mar Iul 27, 2010 2:47 am | |
| Buna tuturor! Ma numesc Andreea, dar puteti sa-mi spuneti Andy:), am aproape 21 de ani si sunt din Capitala, imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa vizionez filme... Febra Twilight m-a cuprins si pe mine anul trecut si de-atunci am devenit si fana. Datorita acestui fenomen am descoperit oameni extrem de talentati care au dat viata personajelor preferate. Ii admir foarte mult pe Kristen si Robert pentru ca sunt ei insisi, sunt naturali si nu incearca sa se poarte intr-un anumit fel pentru aparente, nu li s-a urcat faima la cap. De asemenea imi plac Ashley si Taylor, pentru perseverenta de care au dat dovada, Jackson, Peter, Nikki si...nu mai continui pentru ca toti sunt persoane deosebite. O data cu aparitia primului film a inceput sa-mi placa si muzica rock si trupa mea favorita e de atunci Muse:) | |
|
| |
SuperQueenBella Human
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Sam Iul 31, 2010 6:45 pm | |
| Deci ..Ma numesc Mariana am 16 ani....si sunt din Galati...sunt o mare fana Twilight..ii ador pe Kristen si Robert ..cat despre muzica ascult de toate [mai mult Rock] inafara de manele nu le suport ....ma bucur sa va cunosc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
CrazZyT-T Human
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Mier Feb 02, 2011 11:20 pm | |
| Hey...ma numesc Theo....am 12 ani si sunt din Ploiesti ... Iubesc vampirii , si am inceputh sa citesc cartile Twilight de la sfrsitul verii ....de atunci vad lumea cu alti ochi si sunt un mega fan ...:X. Ceva mai despre mine ....hmmm .pai ador culoarea verde....si imi place foarte muult de Zac Efron ....preferatii mei din film sunt cei doi indragostitzi pricipali :X (Bella si Edward)....dar si Jacob. Observ ca sunt cea mai mika de pe'aiki .....sper sa nu fie vro problema ...:-S :* | |
|
| |
taniamarta Human
Mesaje : 6 Data de inscriere : 07/09/2011 Varsta : 25 Localizare : Lugoj
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Mier Sept 07, 2011 5:33 pm | |
| Ma numesc Tania...am 12 ani...iubesc twilight...imi place avril lavigne si selena gomez.... Imi place Jacob...Bellla...Edward si micuta Renesmee:X:X:Xii iubesc...:X:X <3 <3 | |
|
| |
taniamarta Human
Mesaje : 6 Data de inscriere : 07/09/2011 Varsta : 25 Localizare : Lugoj
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! Mier Sept 07, 2011 5:34 pm | |
| Theo nu esti numai tu..sunt si eu:D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vrem sa te cunoastem!Prezinta-te! | |
| |
|